Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 20 g vegetable oil
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 2 dried red chillies
- 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- 20 g red chilli oil (see Tips)
- 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 700 - 900 g water
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp salt
- 100 g sweet potato noodles (see Tips)
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- fresh coriander, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 5382 kJ / 1281.4 kcal
- Protein
- 75.6 g
- Karbonhidrat
- 109.8 g
- Yağ
- 57.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 10.6 g
- Sodyum
- 1970.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai red pork curry
35 Min
Curry laksa
45min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Kimchi chicken
35 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Vindaloo pork
5h 10min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Spiced lamb roast
29h 50min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min