Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protein
- 52.3 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1147.1 mg
Alternatif tarifler
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Curry laksa
45 dk
Steamed Chinese greens
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 dk
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1hod. 45min
Chinese greens with XO sauce
1u. 50min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1hod. 45min
Fragrant Asian fish parcels
40 dk
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3sa 20 dk
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 dk
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Tom kha prawns
25min