Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn and fish balls
- olive oil, for greasing
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander (leaves and stems)
- ½ - 1 long red chilli, deseeded and cut into halves
- 3 dried shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g white fish fillets, cut into pieces (4-5 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined
- 230 g canned water chestnuts, drained
- 2 tbsp fried shallots
- 2 pinches ground white pepper
- 2 pinches sea salt
- 2 tsp soy sauce
Broth
- 300 - 400 g fresh ramen noodles
- 1500 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 tbsp Chinese cooking wine
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp shrimp paste (belachan)
- 1 star anise
- 200 g Asian greens (e.g. choy sum, bok choy), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 860.2 kJ / 204.7 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 10.9 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1767 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry laksa
45 min
Wonton soup
1 Std.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Prawn and chicken laksa
40 min
Asian-style mussels
30 min
Sambal udang
50 Min
White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 Std.
Fish with ginger lime sauce
35 min