Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2577.8 kJ / 613.8 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 46.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1640 mg
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Pork ribs with black bean sauce
2sa
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Rice Wine Chicken
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork belly with spring onions
1hod. 10min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min