Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2577.8 kJ / 613.8 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 46.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1640 mg
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Taiwanese sticky rice
1h 40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Rice Wine Chicken
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min