Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1985 kJ / 472 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Thai red pork curry
35 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Ginger chicken wings
40 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Pork with black bean sauce
30 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min