Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1382.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Pork with black bean sauce
30min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Fragrant Asian fish parcels
40min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min