Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2008.3 kJ / 478 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 851.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin risotto with bacon
40min
Prawn and saffron risotto
30min
Mushroom risotto
30min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Pear and blue cheese risotto
30min
Asparagus risotto
40min
Basil pesto
10 Min
Béchamel sauce
20min
Risotto verde
45min
Risotto verde (TM6)
30min
Saffron arancini
25 Std. 25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min