Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1325.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2sa 30 dk
Asparagus risotto
40 dk
Basil pesto
10min
Minestrone
40 dk
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Mushroom risotto
30min
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
White fish and lemon risotto
30min
Beetroot risotto
35 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min