Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only (optional)
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 tbsp ghee (see Tips)
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into matchsticks
- 2 tomatoes, cut into pieces (1 cm)
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 450 g cauliflower, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp sea salt
- 100 g hot water
- 20 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 643.3 kJ / 153 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 624.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amritsari dal
26 Std.
Tarka dal
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Chilli paneer
30 min
Bombay aloo
40 min
Rogani kumbh
45min
Aloo tikki
55min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min
Sambhar
1h 30 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Sabji (vegetable) curry
30 min