Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g desiccated coconut
- 700 g cold water, plus extra for soaking rice
- 250 g basmati rice
- 600 - 800 g firm white fish fillets (such as rockling, trevally or cod) cut into pieces (3 cm)
- 1 lime, juice only (approx. 20 g)
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 70 g tamarind pulp
- 150 g hot water
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onion
- 2 fresh long green chillies, cut into halves and deseeded, if desired
- 50 g fresh tomatoes
- 30 g coconut oil
- 1 tsp chilli powder, plus extra to taste (optional)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1672.8 kJ / 398.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 541.7 mg
Alternatif tarifler
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Achari paneer murgh
1 godz. 5 min
Aloo tikki
55 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Sambhar
1 Std. 30 Min
Goan prawn curry
25 Min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Rogani kumbh
45 min