Cihazlar ve Aksesuarlar
Asian master stock
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 45 dk
1607 g
Malzemeler
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1607 g
Sodyum
9348.8 mg
Protein
115.7 g
Kalori
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Yağ
80.3 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
24.7 g
Karbonhidrat
15.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Blade Cover Basics
11 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Green onion flatbreads
55min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min