Cihazlar ve Aksesuarlar
Eggs with coconut curry sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
water400 g
-
eggs room temperature (see Tips)8
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves2
-
ghee (see Tips)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
776.1 mg
Protein
17.7 g
Kalori
1624.6 kJ /
386.8 kcal
Yağ
32.1 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
19.5 g
Karbonhidrat
6.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Meals in a Flash
91 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chinese-style stir-fried vegetables
25 dk
Nasi lemak (coconut rice)
20 dk
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1sa 20 dk
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 dk
Soto ayam (spiced chicken soup)
1sa
Quick prawn stir-fry
20 dk
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1sa 15 dk
Sambal kacang (peanut sauce)
35 dk
Nasi tomato (tomato rice)
40 dk
Ayam kapitan (chicken curry)
45 dk
Sambal oelek
20 dk
Nasi goreng
40 dk