Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 8 eggs, room temperature (see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 20 g ghee (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g coconut milk
- fried shallots, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1624.6 kJ / 386.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 32.1 g
- Doymuş Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 776.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Curried chicken rasam
50 Min
Pittu
3h
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Bread and butter pudding
1h 15min