Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 284.1 mg
Alternatif tarifler
Mashed potatoes for two
30 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Simple steamed salmon
30 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min