Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 284.1 mg
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30min
Simple steamed salmon
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Three meat roulade
2 Std. 5 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min