Uyumlu sürümler
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Stracciatella Soup
30 min
Monkfish and prawn soup
1h
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min