Uyumlu sürümler
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Chicken with almonds and raisins
30min
Borscht
50min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min