Uyumlu sürümler
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
veya 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
Alternatif tarifler
Green beans with tomato and parsley
55 min
Cream of Asparagus Soup
15min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Vegetable harrira soup
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Steamed Fennel Bulbs
Değerlendirme yok
Lamb Stew
50min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Cream of Vegetable Soup
15min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 Min