Cihazlar ve Aksesuarlar
Basic Soup Purée
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 portion
Malzemeler
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
717.9 mg
Protein
4 g
Kalori
449.7 kJ /
107.5 kcal
Yağ
4.2 g
Lif
4.6 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
14.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Salmorejo
30 dk
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 dk
Mango frozen yogurt
5 dk
Vegan Bolognese
Değerlendirme yok
Lemonade
5 dk
Meringue Ghosts
12sa 25 dk
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5sa 20 dk
Quiche Lorraine
45 dk
Guinean prawns
25 dk
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 dk
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 dk
Marinara Sauce
40 dk