Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, unbehandelt
- 150 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 400 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 20 g Orangensaft,
- 150 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 40 g Limettensaft
- 4 Stängel Koriander,
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 120 g Entenbrust, mit Haut, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Forellenmousse
5 Min