Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 770 g Wasser
- 1 Fenchelknolle (ca. 160 g), in Stücken, zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Radicchio (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Birne (ca. 120 g), fest, in Spalten
- 50 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 50 g Senf, grob
- 40 g Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2858 kJ / 682 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 56 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2 Std.
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Iberico-Schinken-Creme
10 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Gin-Tonic-Sorbet
14 godz.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Vitello Tonnato
48 godz.
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2 godz. 20 min