Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Sauce Hollandaise
15min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1 godz. 45 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Pikante Kräuterschnitten
50min
Fisch im Päckchen
1 Std. 10 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 Std. 15 Min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 Std.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Gedämpfter Kabeljau mit Speckstippe und Kartoffel-Erbsen-Püree
1 Std.
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 Min