Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 515 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Tagine mit Seeteufel
1h
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Salsa Verde
10min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Putello Tonnato
4h
Geflügellebercreme
5h 30min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h