Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 515 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Andalusische Fischsuppe
50 Min