Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Zabaglione
15 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 min
Vitello Tonnato
48 Std.