Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Vitello Tonnato
48 godz.
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2u. 20min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Klassische Zabaglione
15 Min
Zabaglione
15 Min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.