Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 26.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 807.6 mg
Alternatif tarifler
Gin and lime pie
3h 10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 dk
Pineapple and orange glazed ham
2sa
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1sa
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Salmon and fennel risotto
30min
Oysters Mignonette
5 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Smoked trout pâté
3óra 15p
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min