Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 329 kJ / 78 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 381.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chimichurri
5 min
Guacamole
10 Min
Gin and cucumber cooler
10 Min
Traditional cocktail sauce
5 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Oysters with lime granita
5 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Caesar salad dressing
10 Min
Béarnaise sauce
20min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30sa 20 dk
Scallops with pea purée
25 Min