Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 329 kJ / 78 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 381.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poached chicken with liquid stock
25min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Salmon niçoise salad
35min
Chilli crab pasta
35min
Oysters with lime granita
5min
Caesar salad dressing
10 Min
Béarnaise sauce
20 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Traditional cocktail sauce
5min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Oysters Kilpatrick
15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min