Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 300 g de sepietas limpias
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios
- 600 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras escurridas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 8 rebanadas de pan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 32.11 g
- Karbonhidrat
- 24.84 g
- Yağ
- 13.82 g
- Lif
- 3.49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min