Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla en cuartos
- 80 - 90 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 150 g de pimiento rojo en trozos
-
120
g de salsa de tomate
veya 120 g de tomate frito estilo casero - 600 g de patatas peladas y chascadas en trozos
- 400 g de agua
- 1 cucharadita rasa de sal
- 400 g de chicharros limpios (en rodajas de 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 561.6 mg
Alternatif tarifler
Sopa de trucha del Órbigo
35 Min
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Pote gallego de repollo
2h 40min
Caldo gallego exprés
30 Min
Marmitako de caballa
50 Min
Sopa marinera asturiana
30 Min
Cordero guisado con uvas blancas
1 Std.
Sopa de cilantro, bacalao y huevos
30 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Fabes con pulpo
45 Min
Fabes con almejas
30 Min
Arroz caldoso con mejillones
50 Min