Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g de piñones
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 600 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2650 kJ / 634 kcal
- Protein
- 86.15 g
- Karbonhidrat
- 1.01 g
- Yağ
- 31.72 g
- Lif
- 2.97 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao con langostinos
1h
Solomillos de pollo con setas
1h
Bacalao con salsa de almendras
35min
Calamares encebollados
1h
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao con chirlas
45min
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min