Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 3 tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 421 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Estouffat toulousain
2sa
Lapin à la provençale
1 Std.
Axoa d'agneau
55 Min
Lapin marengo
1 Std.
Longe de porc à la riojana
50 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Veau Marengo
55 Min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min