Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de crevettes roses cuites, non décortiquées
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre doux
- 40 g de cognac
- 200 g de vin blanc sec
- 30 g d'eau
- 400 g de pulpe de tomate
- 40 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de lotte, détaillée en morceaux
- 10 g de farine de blé
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 brins d'estragon frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1226 kJ / 293 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raie aux câpres
45 dk
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 dk
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 dk
Lotte vapeur façon tajine
1sa 45 dk
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1sa 30 dk
Lotte à la provençale
50min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1sa 15 dk
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Osso-buco de lotte
45 dk
Encornets à la provençale
55 min
Cabillaud chorizo-tomate
25min