Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soutzoukakia
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onion (approx. ½ onion)
- 50 g olive oil
- 60 g breadcrumbs
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dry white wine
- 500 g beef mince
Sauce
- 50 g olive oil
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dry white wine
- 2 tsp sugar (optional)
- 1 tsp dried oregano
- 30 g tomato paste
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 200 g white rice (medium-grain), rinsed
- olive oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 32.2 g
- Yağ
- 51 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1483.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastitsio
1h 30min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Red rice
55min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Swedish meatballs with gravy
30min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min