Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2689 kJ / 640 kcal
- Protein
- 71.137 g
- Karbonhidrat
- 31.133 g
- Yağ
- 24.448 g
- Lif
- 5.315 g
Alternatif tarifler
Cauliflower mash
25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5hod. 15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25sa 40 dk
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Lamb shanks with risoni and feta
3hod. 50min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min