Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 24.1 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 795 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Quick massaman beef curry
40 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chicken chasseur
1h 50 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chilli con carne
40 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min