Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 24.1 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 795 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Chunky bolognese
50 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Chicken jalfrezi
1u. 50min
Chilli con carne
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min