Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 155.3 mg
Alternatif tarifler
No fail mash potato
20min
Boulangère potatoes
1h 40min
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Salsa verde
5min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Beef and beer pie
1h 40min
Mustard and cheddar mash
Değerlendirme yok
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26sa 25 dk
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Mushroom sauce
20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min