Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 155.3 mg
Alternatif tarifler
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa 50 dk
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Gluten free focaccia bread
1hod.
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1hod.
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1hod.