Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g sushi rice
- 900 g water
- 1 tsp peanut oil
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 carrots (210 g), cut into quarters
- 150 g sashimi grade tuna or sashimi grade salmon, cut into cubes (2 cm)
- 3 - 4 tbsp mirin
- ½ tsp sesame oil
- 1 tbsp white sesame seeds or black sesame seeds
- 1 avocado, flesh only, cut into cubes
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into cubes
- 15 cooked prawns (approx. 120 g), peeled
- 3 - 4 tbsp soy sauce
- 3 - 4 tbsp rice wine vinegar
- 1 nori sheet, cut into thin strips, for garnishing
- wasabi paste, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1780 kJ / 424 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 2015 mg
Alternatif tarifler
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Fresh pasta dough
1 Std.
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Spicy Tuna Rolls
1 Std. 25 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Tuna poke bowl
1 Std.
Acai berry bowl
10 Min