Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g sushi rice
- 900 g water
- 1 tsp peanut oil
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 carrots (210 g), cut into quarters
- 150 g sashimi grade tuna or sashimi grade salmon, cut into cubes (2 cm)
- 3 - 4 tbsp mirin
- ½ tsp sesame oil
- 1 tbsp white sesame seeds or black sesame seeds
- 1 avocado, flesh only, cut into cubes
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into cubes
- 15 cooked prawns (approx. 120 g), peeled
- 3 - 4 tbsp soy sauce
- 3 - 4 tbsp rice wine vinegar
- 1 nori sheet, cut into thin strips, for garnishing
- wasabi paste, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1780 kJ / 424 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 2015 mg
Alternatif tarifler
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Quinoa tabouli
12h 40min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Rainbow cauliflower sushi
50min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Colourful quinoa salad
40min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Gnocchi
1h 40min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min