Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Karbonhidrat
- 69.6 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 20.6 g
- Sodyum
- 481.1 mg
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken à la king
40 min
Beef "Burgundy"
40 min