Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 41.9 g
- Doymuş Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 267.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef "Burgundy"
40min
Hunters' stew
1h
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Traditional bobotie
1h 30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Fragrant curried mince with tomato salad
40min