Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2424 kJ / 577 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 962.2 mg
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Stir-fry beef bowl
35min
Beef "Burgundy"
40min
Apricot chicken risotto
30min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Sweet and sour pork
40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min