Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2424 kJ / 577 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 962.2 mg
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef and mushroom hot pot
2h
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Beef ragu
1h 25min
Shepherd's pie
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Chorizo and chicken pasta
50 min
Classic meatloaf
1h 35 min.