Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable Biryani
50min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Tofu stew
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Vegetable harrira soup
45min
Tofu stew
30min
Vegan Supreme Pizza
9 Std. 40 Min
Dill Stuffed Peppers
5min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min