Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Spring Vegetable Penne
45 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Scrambled Tofu
20min
Kimchi stew
30 Min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min