Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g onions, quartered
- 50 g tomatoes, halved
Masala
- 25 g vegetable oil
-
1
tsp chana dal (yellow dried split peas)
veya 1 tsp toor dahl (yellow dried split peas) - 1 tsp fenugreek seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- 1 tsp asafoetida
- 2 - 4 Kashmiri dried chillies, to taste
Soup
- 5 cm dried tamarind, soaked in hot water for 15 minutes
- 1200 g water
-
150
g chana dal (yellow dried split peas)
veya 150 g toor dahl (yellow dried split peas) - 100 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 100 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 100 g fine green beans, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9h 5min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Coconut and Coriander Chutney
5 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Fresh coconut chutney
10 Min
Pepper rasam
15 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Dhokla
30min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Dal Makhani
9h 30min