Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet d'aneth frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de filets de cabillaud
- 350 g de filets de saumon frais, sans la peau
- 6 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- sel
- poivre moulu
- 30 g de concentré de tomate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2359 kJ / 566 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 37 g
Alternatif tarifler
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Rillettes aux deux saumons
40min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Terrine de saumon aux épinards
2 godz.
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 godz. 45 min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Pain de saumon et poireau
1 Std. 15 Min
Terrine de poisson
1h