Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1ωρ. 45 λεπτ.
Verrines printanières
25min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Gaspacho de betterave
10 λεπτ.
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Verrine saumon-endive
10 λεπτ.
Verrine aux trois poivrons
55 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrines de crème d'asperges
2hod. 35min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min