Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrines printanières
25 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 Min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15min
Bouchées aux saint-jacques
25 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min