Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (see tip) - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
-
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
veya 700 g turnip greens (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm) - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1714 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Asparagus Risotto
45 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Fennel Risotto
35 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Pasta alla Puttanesca
35 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h