Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2219 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 73.4 g
- Yağ
- 19.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Asparagus Risotto
45min
Fennel Risotto
35 Min
Mushroom Risotto
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Pea and Mint Risotto
40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min