Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2219 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 73.4 g
- Yağ
- 19.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1j 30 menit
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 menit
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Polenta with Ratatouille
1j 20 menit
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min