![Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FF4B5C1-DCDA-4D95-858B-DA31455FB45E/Derivates/C392E34D-33B7-4397-A671-648378F28F0A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2219 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 73.4 g
- Yağ
- 19.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Asparagus Risotto
45 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Root Vegetable Gratin
1h
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Fennel Risotto
35min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Courgette and Feta Risotto
30min