Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15.6 g
Kalori
2219 kJ /
530 kcal
Yağ
19.3 g
Karbonhidrat
73.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Risotto
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Creamy White Beans and Leeks
20 dk
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Pear and Gorgonzola Risotto
30 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Fennel Risotto
35 dk
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 dk
Mushroom and Spinach Risotto
55 dk
Pea and Mint Risotto
40 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk