Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin), reserving liquid
- 50 - 75 g tahini, to taste (see tip)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ - 1 garlic clove, to taste
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh parsley, finely chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 944 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 282 mg
Alternatif tarifler
Sumac-spiced Houmous
5 dk
Nut Bread
1h 20min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 Std. 20 Min
Strawberry Layer Cake (TM6)
2sa
Buckwheat and Asparagus Risotto
2sa
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Best Basic Houmous
5 dk
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Watermelon Ice Lollies
12h 10 min
Peanut Milk and Patties
8h 55min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
Değerlendirme yok