Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Lammragout
1 Std.
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Lamm mit Artischocken
1hod. 30min
Coq au vin
2h
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1hod. 20min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Piccata Milanese
30min
Kalbsragout mit Erbsen
1hod. 15min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min