Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2h
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Pappardelle mit Lammragout
1óra
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35p
Rinderragout mit Bohnen
50p
Kalbsleber venezianisch
40min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Ossobuco
3h 40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min