Torta caprese with raspberry jelly

Torta caprese with raspberry jelly

4.7 63 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
12 slices

Malzemeler

Cake
  • butter softened and cut into pieces, plus extra to grease
    150 g
  • dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
    250 g
  • blanched almonds
    250 g
  • raw sugar
    250 g
  • eggs room temperature
    6
  • baking powder
    1 tbsp
  • cocoa powder
    1 tbsp
  • Amaretto® liqueur (optional)
    50 g
Whipped chocolate ganache
  • dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    80 g
Raspberry jelly
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • caster sugar
    20 g
  • agar agar powder
    1 ½ tsp
  • raspberries plus extra to decorate (see Tips)
    200 g

Besin Değeri şuna göre 1 slice

Kalori 550.8 kcal / 2313.5 kJ
Protein 10.3 g
Yağ 37.2 g
Karbonhidrat 45.1 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 16 g
Sodyum 173.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...