Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tart base
- 125 g unsalted butter, plus extra to grease
- 250 g self-raising flour
- 60 g caster sugar
- 1 egg
- 1 tsp natural vanilla extract
- 8 plums, cut into eighths, stones removed
Custard filling
- 1 orange, zest only, no white pith
- 40 g caster sugar
- 220 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground cinnamon
Serving
- caster sugar, to sprinkle (optional)
- cream or ice cream, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1256 kJ / 299 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 181.7 mg
Alternatif tarifler
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30 min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Quince tart
1 Std. 10 Min
Lime sour cream bundt cake
50min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Delicious lemon pudding
55min