Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 575 g
- Kalori
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 209.7 g
- Doymuş Yağ
- 111.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1187 mg
Alternatif tarifler
Crème anglaise
15 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Traditional crème brûlée
25h
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Scallops with pea purée
25 Min