![Sous vide chicken liver pâté (TM6) Sous vide chicken liver pâté (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df32a482-a168-4a56-8003-7bbeebdde6f6/Derivates/40d7d126-78c8-44bc-b3b6-2593f2d4ea6f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 575 g
- Kalori
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 209.7 g
- Doymuş Yağ
- 111.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1187 mg
Alternatif tarifler
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Celery leaf gremolata
5 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min