Sous vide chicken liver pâté (TM6)

Sous vide chicken liver pâté (TM6)

4.6 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 20 dk
575 g

Malzemeler

  • chicken livers trimmed
    500 g
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
  • freshly squeezed lemon juice
    3 tsp
  • lean smoked bacon cut into pieces
    120 g
  • eschalots (approx. 5), cut into half
    100 g
  • unsalted butter
    170 g
  • Madeira wine (see Tips)
    70 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • crackers or toast, to serve

Besin Değeri şuna göre 575 g

Kalori 2507.3 kcal / 10490.6 kJ
Protein 104.1 g
Yağ 209.7 g
Karbonhidrat 34.1 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 111.4 g
Sodyum 1187 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...