Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 575 g
- Kalori
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Protein
- 104.1 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 209.7 g
- Doymuş Yağ
- 111.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1187 mg
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1h 30min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Chicken stock powder
6h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Squid ink pasta
1 godz.
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min