Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
veya 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (isteğe bağlı)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Chick Pea Curry
35 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2j 15 menit
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Tofu stew
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min