![Reuben's Stew Reuben's Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51209B64-6EFC-4572-8930-EB85B42AA290/Derivates/489595A2-501B-473B-9CB8-B413A41EB94F.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
veya 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (isteğe bağlı)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Paella with kidney beans
55 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Star Burgers
20h 5 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Tofu stew
30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Courgettes with Corn
25 Min