
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 340 g tomatoes halved
- 140 g cauliflower florets cut in pieces
- 170 g red peppers deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot pickled
veya 120 g beetroot raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar if using raw beetroot (isteğe bağlı)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 121 kcal / 505 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g