Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
veya 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (isteğe bağlı)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
White Bean Salad
5 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min