Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 340.2 mg
Alternatif tarifler
Italian sausages
40 Min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Mistletoe Matcha Bread
2 godz. 30 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 Min
Taleggio cheese sauce
10 min
Vanilla ice cream
12h
Sage and black garlic butter
10 min
Breakfast crescents
3h 5 min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Double Vanilla Ice Cream
12h
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min