![Homemade sausages Homemade sausages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8c21f214-7998-4dc4-8d13-fed4c3de2267/Derivates/c4d9c589-71e4-47fa-8f59-953347dfb576.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 340.2 mg
Alternatif tarifler
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7 godz. 45 min
Chai latte ice cream
15 Std.
NZ mustard sauce
15 min
Mini triple layer bundts
35min
Rava payasam (TM6)
50min
Gluten free Classic Polish "tort"
2j 25 menit
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Cream cheese frosting
5 menit