Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 340.2 mg
Alternatif tarifler
Curry Mee
30min
Fish stock
35min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
No Starter Sourdough Bread
23 Std.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Flower Pot Egg Pudding
3h 15min
Charlotte Russe
3 Std.
Blueberry cheesecake ice cream
14 Std. 35 Min
Tomato Soup Paste
35min
Pork Balls
20min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Caramel syrup
25 menit