Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional Fried Rice
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
3 portions
Malzemeler
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1765 mg
Protein
30 g
Kalori
2500 kJ /
598 kcal
Yağ
32 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
12 g
Karbonhidrat
51 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Culinary Heritage
9 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Sweet and Sour Pork Ribs
40 dk
Browned lamb mince
20 dk
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 dk
Cooking White Rice
25 dk
Skinny Lemon Ginger Sour
15 dk
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1sa 50 dk
Pork Adobo
55 dk
Stir-fry Baby Bak Choy
10 dk
Chicken Curry (Filipino Style)
35 dk
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 dk
No fail mash potato
20 dk